Bg profile 001
Avatar2 big@2x Level 1 badge

Basic Kerja

RM 50


I will Bantu bimbing anda menulis dan terbitkan sendiri buku anda

Buy my basic kerja & get:

Saya akan bimbing anda secara 1-On-1, bagaimana menghasilkan buku anda sendiri dalam tempoh seminggu. Bermula proses mencari topik perbahasan, teknik mengarang cepat dan proses mencetak.

Saya, Hosnee, seorang penulis dan blogger yang telah menghasilkan 20 buah buku dan ebook dalam tempoh 3 tahun. Pernah menghasilkan sebuah buku dalam tempoh seminggu.

Dengan penghasilan buku-buku ini, saya berpengalaman dalam memilih topik/genre buku yang DIMINATI oleh pembaca di luar sana.

Anda tahukan, naluri seorang penulis mahu tulisannya dibaca oleh orang lain, dan sebahagian penulis melalui kesukaran menarik minat pembaca. Betul kan?

Jadi, biar saya selesaikan masalah anda dengan menghasilkan buku yang mempunyai topik yang diminati ramai.

Apa yang buatkan saya layak membimbing anda? - Saya telah hasilkan 20 buah karya (buku dan ebook) dalam tempoh 3 tahun. - Berpengalaman menjadi seorang editor buku, dan diajarkan ciri-ciri buku \"boleh jual\" - Saya seorang penulis yang menjadikan bidang penulisan sebagai salah satu sumber pendapatan, maka saya mempunyai teknik cepat untuk hasilkan karya supaya pendapatan saya tidak susut :D

Jadikan saya pembimbing penulisan anda.

Terima kasih

By hosnee

Prefers: Malay

Standard delivery days: 1

Average delivery days: N/A

Modifications: 1 time

Completed orders: 0

Ongoing orders: 0