Bg profile 001

Hi! I'm Kenotira

Kenotira Resources Enterprise adalah sebuah syarikat yang dimiliki penuh (100%) oleh Bumiputra yang diketuai oleh sekumpulan tenaga pakar yang berpengalaman dan berdaftar dengan pihak berkuasa kerajaan seperti Suruhanjaya Syarikat Malaysia dan Kementerian Kewangan. Berpangkalan di Shah Alam dan Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor. Ritchi Global Ventures telah berkembang jauh sejak ia bermula sebagai Kenotira Enterprise (November 2012) sebuah syarikat kecil yang menjalankan Konsultansi Dokumentasi dan Kontraktor Bangunan. Kami telah berkembang dengan ketara sejak beberapa tahun dan telah mempelbagaikan pengalaman dan kepakaran kami ke dalam bidang lain yang berkaitan seperti:

a) Penyediaan Dokumentasi untuk ISO, Halal, GMP, HACCP, GDPMD, QMS, ISO TS16949, ISO 13485 Medical, ISO9001: 2015, ISO 22000, ISO14000, Latihan, Pengurusan, Pendidikan Teknikal dan Konsultansi Projek.

b) Kontraktor untuk: - Bangunan dan Pembersihan Pejabat. - Pembersihan Kawasan - Menyediakan bahan pendidikan, menyediakan pentas, persembahan, taman hiburan dan karnival. - Catering & Penyediaan Makanan. - Fotografi & Videografi

Kenotira Resources Enterprise, sebagai sebuah organisasi bumiputra yang mempunyai kebolehpercayaan dan stabiliti di dalam progres percambahan kewangan dan mempunyai latar belakang yang kukuh disokong oleh sekumpulan tenaga kerja profesional yang dan berpengalaman akan menyumbang kepada pertumbuhan pesat industri dengan menyediakan mutu kerja berkualiti tinggi dan perkhidmatan profesional.

Avatar2 big@2x Level 1 badge

Member since:

Preferred language: English and Malay

Completed orders: 0

Average delivery days: N/A

Review

Kenotira has yet to receive any review.