Cover

Hi! I'm shahrir-bahar

Shahrir Bahar

Avatar Level 2 badge

Member since:

Preferred language: Bahasa

Completed orders: 13

Average delivery days: 3 days

Review

Avatar2 big@2x
blogger
jumpa org yg tepat. alhamdulillah
Avatar2 big@2x
nasiramli0651
terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbaaaaekkkk!! recommended!
Avatar2 big@2x
minangwaris0985
Mule2 cam skeptik skit ble ad otai kt fb saran khidmat ni. Tp mmg ni trbaik & sy tak sgka... Trlalu bnyk ilmu. Tn ni mmg best. Otai sejati
Avatar
shahrir-bahar
Terima kasih. Semoga berjaya. Nanti share kat saya progress pisangdoh.com ye.
Avatar2 big@2x
runaldy0625
Bagi anda baru nak setup blog dan tertanya-tanya macam mana nak mantopkan blog dengan content yang sesuai dan trafik yang power, jangan pikir banyak-banyak kali untuk order Kerja ni. Bukan setakat tips jer abam seller ni bagi..segala macam teknik, strategi, rahsia besar semua beliau kongsikan sekali. Dua benda yang paling saya suka, rahsia yang beliau guna untuk tarik trafik power ke blog dan unannounced bonus. Memang berbaloi melampau-lampau untuk RM50 yang saya belanjakan :D